Devedžić Boekhouding & Fiscaliteit werkt uitsluitend met mensen die ervaring en kennis hebben in het desbetreffende vakgebied. U kunt per opdracht een voorkeur aangeven voor een medewerker. Alle medewerkers zijn in staat om alle diensten die Devedžić Boekhouding & Fiscaliteit aanbiedt uit te voeren, maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen specialisme, en daarom adviseert Devedžić Boekhouding & Fiscaliteit u graag welke medewerker het meest geschikt is voor uw unieke opdracht.

Irnes Devedžić

Irnes Devedžić

Directeur / boekhouder / fiscaal-adviseur

Irnes is eigenaar van Devedžić Boekhouding & Fiscaliteit. Binnen deze functie houdt hij zich bezig met het dagelijks bestuur van het bedrijf. Hij is een persoon die recht door zee is, en die door gaat tot hij zijn doel bereikt heeft. Irnes houdt zich al van jongs af aan bezig met een groot scala aan bedrijven. Hij heeft o.a. samengewerkt met ZO34! (Glazen Huis Emmen) en heeft V&D geadviseerd in het voeren van diverse reclamecampagnes. Irnes is gewend om de, soms zeer complexe, boekhouding van bedrijven in snel tempo eigen te maken en terug te brengen tot de kern, om zo een doorwrocht en gedegen fiscaal advies uit te brengen.

Jan Valens

Jan Valens

Boekhouder / fiscaal-adviseur

Devedžić Boekhouding & Fiscaliteit werkt in voorkomend geval en op verzoek van de cliënt samen met Jan Valens. Jan heeft zeer veel ervaring op het boekhoudkundig vlak en heeft zich ruim 35 jaar lang bezig gehouden met accountancy als doctorandus in de economie en universitair docent bedrijfskunde en accountancy. Tevens heeft hij in de loop der jaren vele (gerenommeerde) bedrijven mogen voorzien van fiscaal-advies, en heeft zo vele honderden duizenden euro’s voor bedrijven weten te besparen. Hoewel hij inmiddels emeritus universitair docent bedrijfskunde en accountancy is, gebruikt hij zijn kennis nog altijd om bedrijven te adviseren om onder de streep zo gunstig mogelijk uit te komen.

Christiaan Valens

Christiaan Valens

Boekhouder

Christiaan is een persoon die zich kenmerkt door zijn professionele en zakelijke benadering. Hij verdiept zich in zijn cliënt en weet altijd een op maat gemaakt advies te creëren, waardoor de cliënt zo goed mogelijk geholpen wordt.